Tiszta erdőt!

Elég a szemetes erdőkből

Hiába a sok erdei kuka...

2017. június 12. 08:31 - GerillAnya

Vadasparktól Vadaspak MH-ig

Felnyaláboltuk a gyerkőcöket és elmentünk gyermekvasutazni. Az összekészített túracuccok közül most se hiányozhatott a szemeteszsák és a gumikesztyű.

Vadaspark megállóhelytől elsétáltunk a Vadasparkba, ott eltöltöttünk egy kellemes délutánt – kis asszisztenseim nagyon élvezték – majd visszafelé indultunk a sárga+ jelzésen a vonatmegállóhoz.

Jó hír, hogy ezen a kb. 2,5 km-es szakaszon nagyon sok kihelyezett erdei szemétgyűjtő van. Korábban panaszkodtam itt és itt, hogy sehol egy kuka, milyen szemetes az erdő. Hát itt sok a kuka, mégis nagyon sok a szemét, sajnos főleg pont a szemétgyűjtők környékén. A szemétgyűjtők ürítése, illetve a környékük tisztán tartása vajon kinek a feladata? Az önkormányzaté vagy a Parkerdőé?

Mindenesetre 2-3 kukába ürítés után is megtelt a zsák a megállóhely szemeteséig. És most tényleg csak a turistaúton szedtem, nem merészkedtem be a sűrűjébe.

20170611_165318.jpg

Ami a leginkább elszomorító, hogy rengeteg a szerelvényből kidobált szemét is, pedig minden egységen van szemétgyűjtő :-(

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetszedes.blog.hu/api/trackback/id/tr5112586799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2017.06.14. 07:37:29

Miért kell szemetelni bárhol ? Kis hazánk kies fővárosában is van hogy a büdös tahó lumpenproletár a város közepén hagyja nejlonzacskóban a háztartási szemetét. Vagy berakja a buszmegállóba. Az ilyeneket én deportálnám az arabokhoz, az ő kultúrájukban szokás hogy az egész ország egy szemétlerakó. Az ilyeneknek ott lenne a helyük.

GerilLaca · http://gerillagasztro.blog.hu/ 2017.06.14. 13:15:49

@midnight coder: Egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy mielőtt elutaztatnám, beutalnám fél év önkéntes szemétszedésre napi 10 órában...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.06.14. 19:01:48

A Hármashatárhegyen és környékén valaki rendszeresen lerakja a bontási hulladékát. Most például a Bécsi úti Tesco mögött van megint lerakva egy kupac. Nem igaz hogy nem tudják elkapni ezt a gazembert. Azt tudom hogy egy biciklis csoport nagyon feni rá a fogát, el akarják kapni. Szerintem qrva nagy verésnek néz elébe a manus.
süti beállítások módosítása