Tiszta erdőt!

Elég a szemetes erdőkből

Tihany, Lóczy Lajos tanösvény

2017. július 21. 09:10 - GerillAnya

Nyaralni voltunk, de a hőség sem rettentett el bennünket egy kis kirándulástól. Tihanyban vannak kedvenc útvonalaink, most a gejziritekhez vezető utat választottuk. Ez az útvonal lényegében a Lóczy Lajos tanösvény egy szakasza. Mi most a Belső-tó mellől indultunk, majd az Aranyházat érintve mentünk el a Hálóvetőig, majd onnan vissza a Belső-tóhoz.

Összesen kb. 5,5 km, nem nehéz terepen, javarészt árnyékos utakon, így gyerekekkel is könnyen teljesíthető volt a kánikulában.

Bár a nyaralásra gondosan bekészítettem a gumikesztyűt és a szemeteszsákokat, pont Tihanyba nem vittem magammal. Sajnálatos módon nagy szükség lett volna rá, mert ez a nagyon is frekventált kirándulóhely is bővelkedett a kirándulók által otthagyott szeméttől:

 

20170711_110340.jpg

20170711_110350.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemetszedes.blog.hu/api/trackback/id/tr5412678037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása